Cumpar masini

Oferim servicii pentru achizitionarea masinilor de toate tipurilor, chiar si a autoturismelor din categoria de lux. Serviciul cumpar masini este oferit proprietarilor de autoturisme care sunt fabricate dupa anul 2005. Pentru toate masinile pe care le achizitionam oferim contract de vanzare-cumparare si plata pe loc. Este important de subliniat faptul ca suntem interesati sa cumparam masini care sunt inmatriculate si care au toate documentele in regula.

Oferim seriozitate maxima atunci cand vine vorba despre evaluarea corecta a masinilor care sunt oferite spre vanzare. In acest sens specialistii firmei noastre inspecteaza cu atentie fiecare detaliu si fiecare componenta a autoturismului. Propunem cele mai avantajoase preturi de pe piata auto pentru toate masinile care sunt evaluate de echipa noastra.

Atunci cand apelezi la noi, poti sa ai incredere ca intelegem inclusiv latura emotionala a procesului de vanzare a unei masini. Suntem constienti ca pentru fiecare sofer autoturismul rulat este unic si datorita atasamentului emotional, unii proprietari de masini au tendinta de a trece cu vederea anumite semne de uzura sau chiar defecte.

Specialistii nostri vor oferi preturi reale si care reflecta intocmai starea masinii, tinand cont de vechimea autovehiculului, starea caroseriei, starea geamurilor si aspectul la interior al masinii. Ne deplasam la locatia solicitata de client pentru a face cat mai rapid evaluarea masinii care este scoasa la vanzare. Evaluarea si inspectia masinii este gratuita. Odata ce proprietarul accepta pretul oferit pentru masina, se va trece la intocmirea actelor. Orice tranzactie este insotita de un contract de vanzare-cumparare. In final facem plata in numerar pe loc.

Prin intermediul serviciului cumpar masini poti sa ai incredere ca scapi de stresul de a pune anunturi pentru a vinde masina si vei putea economisi timpul necesar pentru a raspunde tuturor celor care doresc sa se intereseze de masina scoasa la vanzare. In acelasi timp nu vei mai fi in situatia de a negocia pretul de vanzare, avand in vedere ca masina a fost evaluata de specialisti si ai primit cel mai bun pret de pe piata in baza unei evaluari reale.

Nu ezita sa ne contactezi daca vrei sa vinzi masina rapid, eficient, la preturi foarte bune si fara bataie de cap.