Cumpar auto pentru dezmembrari

Proprietarii de autoturisme care sunt vechi sau chiar foarte vechi ori care sunt avariate pot sa apeleze la serviciul cumpar auto pentru dezmemberari. Firma noastra ofera preturi avantajoase inclusiv pentru acele autoturisme care sunt uzate, accidentate sau care sunt vechi si nu mai sunt folosite de mult timp.

Orice autoturism care nu mai este folosit se uzeaza si isi pierde din valoare. Chiar si in cazul unor autoturisme care nu mai sunt utilizate, orice an care trece inseamna o valoare si mai scazuta atunci cand este scoasa la vanzare pentru dezmembrari. Mai mult, un autoturism care nu mai este folosit inseamna spatiu ocupat si o grija in plus.

Din fericire poti sa apelezi la firma noastra pentru a scapa de autoturismul pe care nu il mai folosesti de ani de zile. Cumparam autoturisme pentru dezmembrari si suntem interesati de foarte multe modele sau tipuri de autoturisme.

Pentru a vinde un autoturism la firmele care se ocupa doar cu dezmembrari auto, trebuie sa pregatesti autoturismul. In acest sens este nevoie ca acesta sa aiba rotile dezumflate, iar lichidele si combustibilul din autoturism trebuie sa fie scoase. Ulterior trebuie sa tractezi rabla la casat.

Atunci cand alegi serviciul nostru cumpar auto pentru dezmembrari, scapi de grija si de stresul cu pregatirea masinii pentru dezmembrari. Noi ne ocupam de tot si acest serviciu este gratuit. Practic specialistii nostri se vor ocupa de evaluarea masinii care este scoasa la vanzare pentru componentele auto. In functie de vechimea autoturismului si in functie de cat de uzat sau de lovit este autoturismul respectiv, specialistii nostri vor face o oferta pentru achizitionarea masinii pentru dezmembrare.

Odata ce posesorul respectivului autoturism este de acord, se vor intocmi actele si restul procesului de ridicare si tractare a autoturismului revine firmei noastre. Practic orice sofer care apeleaza la serviciul cumpar auto pentru dezmembrari va scapa de masina care nu mai este folosita fara stres, fara bataie de cap si in plus va primi si o suma de bani. Plata se face in numerar pe loc, imediat ce actele sunt semnate.

Oricine are o masina care poate fi valorificata doar pentru componente auto, poate apela la serviciul nostru pentru achizitionarea autoturismelor pentru dezmembrari.